Hampurilaisravintolan työntekijä jätti pikaruoan – laihtui 50 kiloa

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Joululomien nautiskelun jälkeen monen uudenvuoden lupauksiin kuuluu muutaman kilon pudottaminen. Haastavaksi projektin voivat kokea ravintoloiden työntekijät, jotka ovat päivittäin herkullisilta tuoksuvien ruokien ympäröiminä.

Eteläwalesilaisen Teresa Mayhew’n paino nousikin huimasti sen jälkeen, kun 25-vuotias neito alkoi työskennellä McDonald’s-ravintolassa. Nainen onnistui parissa vuodessa keräämään itselleen liikakiloja nauttimalla päivittäin Bic Mac -hampurilaisia ranskalaisten kera sekä aamupalaksi että lounaaksi.

Iltaisin herkkusuinen neito haki usein noutoruokaa myös muista pikaruokaravintoloista. Lopulta 120-kiloa painanut Mayhew sai tarpeekseen kiloistaan ja laittoi pikaruoan kokonaan pannaan. Hän onnistui elämäntapojaan muuttamalla laihtumaan huimaavat 50 kiloa.

– Rakastin McDonaldsia ja myymäämme ruokaa, söin ja söin koko ajan. Painon kerääntyminen ei aluksi haitannut, mutta tajusin sen olevan terveysriski. En mahtunut vaatteisiin, kertoi Teresa Mayhew Daily Mail -sivustolle.

Muhkeamuotoinen nainen sai laihdutettua liikakilojaan terveellisellä ruokavaliolla, johon kuului salaatteja. Roskaruoan sijaan Teresa nauttii nykyään muun muassa puuroja, keittoja ja kasvispastaa. Hän kertoo saaneensa asiakkailtaan kannustavaa ja innostunutta palautetta.