Harry Stylesin ja Taylor Swiftin suudelma ikuistettiin videolle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimman poikabändin One Direction 18-vuotias poppari, Harry Styles, on ollut viime viikkoina tiiviisti otsikoissa seurustelusuhteensa merkeissä. Teinitähti on nimittäin seurustellut yli kuukauden ajan 23-vuotiaan Taylor Swiftin kanssa.

Pariskunta ei ole kommentoinut seurusteluaan, mutta kuvat puhuvat puolestaan. Nyt Harry Styles ja Taylor Swift eivät enää peittele onneaan, sillä heidät bongattiin suutelemassa toisiaan New Yorkissa, kun vuosi vaihtui. Kaksikko halaili toisiaan ja vaihtoi suudelmia ihmisjoukon keskellä vuoden 2013 kunniaksi.

Taylor Swift joutui äskettäin poikaystävänsä fanaattisten fanien tappouhkauksien kohteeksi. Jotkut muun muassa haukkuivat laulajatarta pedofiiliksi, koska hän pokasi neljä vuotta nuoremman miehen. Yksi haukkujista oli räppäri Eminemin teinitytär, joka haukkui Swiftiä muun muassa prostituoiduksi. Lisäksi hän pyysi laulajatähteä lopettamaan ”h**raamisen joka jätkän kanssa”.