Johanna Tukiainen iski takaisin – rajua palautetta pikkusiskolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka kohublondi Johanna Tukiainen joutui yllättävän iskun kohteeksi. Hänen oma pikkusiskonsa Jasmine oli nimittäin saanut julkkistähden sekoiluista tarpeekseen ja purki tuntojaan verkossa varsin näyttävästi.

Nyt Johanna Tukiainen on julkaissut vastineensa pikkusiskonsa vuodatukseen, eikä hän ollut luonnollisestikaan innoissaan lukemastaan. Kirjoituksessa kohujulkkis kertoo käynnistäneensä vuoden sairaalareissulla, ja sen jälkeen pikkusisko saa huutia.

– Eikä tämä onneksi ole mikään menetys mulle, mäkään en nimittäin halua olla missään tekemisissä sun kanssa. Olet aina ollut näsäviisas ja luulet tietäväsi kaiken, vaikka et ole nähnyt puoliakaan siitä elämässä mitä minä. Kunnioittaisit edes 10 vuotta vanhempaa sisarustasi!!!! Johanna Tukiainen purkaa tuntojaan.

– Muuten en ala tätä asiaa ruotimaan, mutta jos olisit kuullut lääkäreiden lausunnot sairaalassa, niin saattaisit olla ehkä vähän toista mieltä!!!! TÖRKEÄÄ TEKSTIÄ OMALTA SISKOLTA!