Jon Bon Jovi on kuuma rantaleijona

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rockyhtye Bon Jovin keulahahmo Jon Bon Jovi tunnusti eräässä haastattelussa harkinneensa musiikkiuransa lopettamista teini-ikäisenä, koska ei osannut soittaa kitaraa. Mies päätti onneksi jatkaa yrittämistä naapurinsa avun turvin.

Nyt 50-vuotias rokkikukko on ikuistettu lomakuviin. Saint Bartsin rannalla aikaansa viettänyt Jon näyttääkin otoksissa ikäisekseen varsin hyväkuntoiselta rantaleijonalta. Mies lomaili julkkisten suosimalla lomasaarella perheensä kanssa.

Rocktähti on ollut naimisissa Dorothea Hurleyn kanssa jo 22 vuotta. Heillä on neljä yhteistä lasta, Stephanie Rose -tytär ja pojat Jesse James, Jacob Hurley ja Romeo Jon. Bon Jovi -yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Livin’ on a Prayer, You Give Love a Bad Name ja It’s My Life.