Justin Bieber kiinni huumeista? Paljastuskuvat julkaistiin netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber on maailman suosutuin yksittäinen teinitähti, sillä kanadalaisen supertähden Twitter-blogia seuraa jo yli 32 miljoonaa fania ympäri maailmaa. Viime aikoina Justin on ollut otsikoissa niin alkoholi- kuin huumeväitteiden johdosta.

Äskettäin Bieberiä kuvannut paparazzi kuoli jäätyään auton alle. Huhujen mukaan kuvaaja olisi saanut ikuistettua teinitähden käyttämässä huumeita. Kuvaajan kerrotaan yrittäneen todistaa, että Bieber käyttää huumeita. Laulajan taustatiimi kiirehti kiistämään jyrkästi väitteet huumeista.

Nyt asia on todennäköisesti todistettu. Viihdelehti TMZ on nimittäin saanut käsiinsä kuvia, joissa Justin Bieberillä on kädessään vahvasti huumesätkän näköinen kääryle. Katso kuvat tästä.

Jättiläismäisen suosion saavuttanut Justin Bieber on joutunut uransa aikana jo lukuisiin kohuotsikoihin ja mediaskandaaleihin. Pop-tähden ja hänen tyttöystävänsä, Selena Gomezin suhdesotkuja on puitu mediassa runsaasti viime aikoina. Justin Bieber joutui äskettäin myös julman murhasuunnitelman kohteeksi. Poliisit ehtivät kuitenkin keskeyttää ajoissa rikollisten murhayritykset.