Huumekohussa ryvettynyt Justin Bieber palasi lavoille – riisui paitansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber on maailman suosutuin yksittäinen teinitähti, sillä kanadalaisen supertähden Twitter-blogia seuraa jo yli 32 miljoonaa fania ympäri maailmaa. Viime aikoina Justin on ollut otsikoissa niin alkoholi- kuin huumeväitteiden johdosta, sillä hänet on nähty valokuvissa käyttämässä molempia.

Bieberiä kuvannut paparazzi väitti äskettäin, että poppari olisi käyttänyt huumeita. Pian sen jälkeen paparazzi kuoli jäätyään auton alle. Verkkoon päätyi kuitenkin valokuvia, joissa Bieber näyttää käyttävän huumeita kotibileissä. Nyt teinitähti on tehnyt paluun julkisuuteen nousemalla lavalla ensimmäistä kertaa kohun alkamisen jälkeen Utahin Salt Lake Cityssä. Keikalla Justin riisui paitansa.

Suursuosion saavuttanut Justin Bieber on joutunut uransa aikana jo lukuisiin kohuotsikoihin ja mediaskandaaleihin. Pop-tähden ja hänen tyttöystävänsä, Selena Gomezin suhdesotkuja on puitu mediassa runsaasti viime aikoina. Justin Bieber joutui äskettäin myös julman murhasuunnitelman kohteeksi. Poliisit ehtivät kuitenkin keskeyttää ajoissa rikollisten murhayritykset.