Vararikossa oleva Lindsay Lohan sai häädön? Koti jo myynnissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Lindsay Lohan tuli julkisuuteen jo lapsitähtenä elokuvasta Ansa vanhemmille. Nykyään 26-vuotiaan neitokaisen ura on laskussa hänen henkilökohtaisen elämänsä törttöilyiden takia. Lohan on viime vuosina joutunut toistuvasti tekemisiin lain kanssa.

Entisen teinitähden ongelmat eivät ole tiessään, sillä nyt hänen huhutaan joutuneen häädetyksi kartanostaan Beverly Hillsissä. Hollyscoop-verkkosivuston mukaan Lohanin entinen talo on nyt jo myynnissä. Rakennuksen kiinteistövälittäjä on kertonut uusille asukasehdokkaille Lindsayn muuttaneen pois, sillä hänellä ei ollut varaa maksaa talon noin 6.000 euron kuukausittaista vuokrahintaa.

Lindsay Lohan yrittää parhaillaan päästä ongelmistaan huolimatta takaisin pinnalle, ja hänen kerrotaankin haluavan psykiatrin apua tilanteeseensa. Lähde kertoi vastikään Radar Online -lehdelle, ettei vararikossa olevalla tähdellä ole kuitenkaan varaa avun palkkaamiseen. Työtarjouksia ei neidolta puutu, sillä äskettäin häntä pyydettiin töihin muun muassa newyorkilaiselle strippiklubille.