Hollywood-komistus lihoi roolia varten – edelleen naisten mieleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä-tuottaja Mark Wahlberg lihotti itsensä Pain And Gain -elokuvan roolisuoritusta varten. Mies nautiskeli kuurinsa aikana muun muassa antaumuksellisesti proteiinijuomia.

Nyt 41-vuotias miestähti onkin esitellyt rantalihaksiaan Havaijin lomalla. Ruudullisiin shortseihin pukeutunut Mark on otoksista päätellen lihomisesta huolimatta hyvässä kunnossa. Komistus näyttääkin keränneen sopivasti lisää massaa treenattuun vartaloonsa.

Mark Wahlberg on viettänyt yhteiseloa mallivaimonsa Rhea Durhamin kanssa jo 11 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, pojat Michael Robert ja Brendan Joseph sekä tyttäret Grace Margaret ja Ella Rae. Tähtinäyttelijä on lanseerannut isoveljiensä Paulin ja Donnien kanssa Wahlburger-hampurilaisketjun, joka on noussut supersuosituksi Yhdysvalloissa. Mark on näty esimerkiksi elokuvissa Apinoiden planeetta, Shooter, The Fighter ja The Italian Job.