Helen Flanagan vuoti nakukuvansa julkisuuteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohukaunotar Helen Flanagan on herättänyt aika ajoin huomiota Twitter-blogissaan julkaisemillaan otoksilla. Taannoiset asekuvat suututtivat muun muassa Connecticutin koulusurmasta järkyttyneitä ihmisiä.

Nyt muhkeamuotoinen neito on poseerannut kuvasarjassa, jota sanotaan hänen rohkeimmaksi otossessiokseen. Helen nähdään kuvissa muun muassa pyllistelemässä alastomana sängyllä. Julkkisneito heruttelee kameralle myös alusvaatteissa, jotka korostavat hänen parhaimpia avujaan.

Äskettäin kurvikas blondi tähditti muiden brittitähtien kanssa I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -realityohjelmaa. Kyseisessä sarjassa nähtiin myös muun muassa nyrkkeilijäkomistus David Haye. Seitsemänneksi kisassa sijoittunut Flanagan kuvasi kokemustaan viidakossa elämisestä melkoisen rankaksi.