Phoebe Price jätti housut pukematta – eikä häpeillyt sitä lainkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijöiden A-listalle pyrkii moni tähteydestä haaveileva kaunotar. Eräs heistä on amerikkalainen Phoebe Price, joka on tähän mennessä saanut palstatilaa lähinnä minirooleissa ja esittelemällä kroppaansa tyrmäävissä asuissa punaisen maton tapahtumissa.

Itseään 32-vuotiaaksi väittävä, monissa kauneusleikkauksissa kasvojaan muokannut neitokainen, on nyt hakeutunut paparazzien tähtäimiin varsin niukassa asussa. Beverly Hillsissä kuvattu neitokainen ikuistettiin MAC Make Up -kaupassa, jossa hän näytti jättäneen housut pukematta. Price ei näyttänyt olevan tilanteesta ainakaan harmissaan.

Televisiomainoksissa aiemmin näytellyt neitokainen on vilahtanut myös muutamia kertoja esimerkiksi televisiosarjojen kohtauksissa. Hänen suurin meriittinsä tähän mennessä on Dlisted-julkkisblogin antama titteli ”Vuoden kuumin lutka 2007″. Äskettäin julkisuudessa levisi kuvia, joissa Mickey Rourke pakeni eräästä kahvilasta Pricea, joka yritti päästä tähden kanssa yhteiskuvaan.