Taylor Swift jätti Harry Stylesin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljonääriksi musiikkiuransa myötä noussut naisartisti Taylor Swift on ollut usein otsikoissa rakkauselämänsä merkeissä. Viime kuukausina hän on deittaillut One Direction -poikabändin 18-vuotiaan popparin Harry Stylesin kanssa.

Nyt 23-vuotias Taylor Swift on kuitenkin jälleen palannut sinkkumarkkinoille, sillä hänen kerrotaan jättäneen Harry Stylesin vain kahden kuukauden seurustelun jälkeen. Kaksikon uutisoidaan lomailleen äskettäin Karibialla, mutta lemmenloma ei mennyt toivotulla tavalla.

Lähteen mukaan Taylor Swift ja Harry Styles ajautuivat luksushotellilla rajuun riitaan, jonka myötä kantrikaunotar päätti lähteä paratiisisaarelta ennen aikojaan. Laulajattaren kerrotaan matkustaneen lomakohteeseen vuoden 2013 ensimmäisenä päivänä, mutta lähteneen pois vain kolme päivää kestäneen lomailun jälkeen.

– Kyllä, voin vahvistaa heidän eronsa. Taylor ja Harry olivat lomalla, ja heille tuli valtava riita. He ovat nuoria julkkistähtiä kuuluisuuden huipulla, joten kuka voi tietää, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, lähde kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Taylor Swift bongattiin välirikon jälkeen yksin lentokentällä, kun taas Harry Styles nähtiin vierailemassa Richard Bransonin yksityissaarella. One Direction -teinitähden kerrotaan muun muassa juhlineen saarella koko yön ja nauttineen poreammeen lämmöstä naispuolisten fanien kanssa. Tapahtuneen jälkeen Taylor Swift kirjoitti Twitter-blogiinsa viestin, jonka uskotaan viitanneen pariskunnan eroon.

Kantria ja poppia yhdistävä Taylor Swift on deittaillut aiemminkin tunnettuja julkkiskomistuksia. Hänen entisiä poikaystäviään ovat muun muassa Taylor Lautner, Joe Jonas, Jake Gyllenhaal ja Cory Monteith. Laulajatähti tunnetaan siitä, että hän kirjoittaa epäonnisista seurustelusuhteistaan kappaleita ja julkaisee niitä albumeissaan. Aika näyttää, tullaanko pian kuulemaan erobiisi Harry Stylesista.