Taylor Swift pelkää juhlimista: ”Siitä uutisoidaan lehdissä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljonääriksi musiikkiuransa myötä noussut naisartisti Taylor Swift on ollut usein otsikoissa rakkauselämänsä merkeissä. Neitokainen tunnetaan siitä, ettei hän juurikaan kommentoi seurustelusuhteitaan mediassa. Sen sijaan hän paljastaa epäonnisen rakkautensa yksityiskohtia tekemissään kappaleissa.

Nyt 23-vuotias Taylor Swift kertoi, ettei hän aio koskaan muuttua bilettäväksi tytöksi. Naisen mukaan hän haluaa pitää yksityiselämänsä tiukasti piilossa porttien takana. Swift unelmoi terveellisestä ja hyvästä elämästä sekä oikeista valinnoista. Laulajatähti ei aio bilettää monien muiden ikäistensä julkkisten lailla, sillä hän ei halua joutua kohu-uutisoinnin kohteeksi.

– En ole biletyttö. Olen villinä vain esiintymislavalla ja kotona elän rauhallista elämää. Jotkut sanovat, että minun kannattaisi juhlia enemmän, koska olen nuori. Ongelmana on vain se, että jos mokaan, siitä uutisoidaan puolen vuoden ajan lehdissä, Taylor Swift kertoi Female First -sivuston mukaan.

Taylor Swift seurustelee nykyisin One Direction -poikabändistä tutun 18-vuotiaan Harry Stylesin kanssa. Pariskunta bongattiin äskettäin viettämässä uuttavuotta New Yorkissa. Heidän intiimi suudelmansa keskiyön aikaan ikuistettiin videolle. Swift on aiemmin deittaillut muun muassa Taylor Lautnerin, Joe Jonasin ja Jake Gyllenhaalin kanssa.

Taylor Swift joutui äskettäin poikaystävänsä fanaattisten fanien tappouhkauksien kohteeksi. Jotkut muun muassa haukkuivat laulajatarta pedofiiliksi, koska hän pokasi neljä vuotta nuoremman miehen. Yksi haukkujista oli räppäri Eminemin teinitytär, joka haukkui Swiftiä muun muassa prostituoiduksi. Lisäksi hän pyysi laulajatähteä lopettamaan ”h**raamisen joka jätkän kanssa”.