Beyoncen rohkea kansikuva vuoti julkisuuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z lukeutuvat eniten tienaaviin julkkispariskuntiin. Aviopari sai aiemmin tänä vuonna Blue Ivy -esikoisensa, joka on jo nyt tottunut luksuselämään. Rahat tuskin tulevat loppumaan tähdiltä myöskään lähitulevaisuudessa, sillä Beyonce tienaa tuoreesta mainossopimuksesta Pepsin kanssa jopa 40 miljoonaa euroa.

31-vuotias Beyonce on todistanut olevansa edelleen kuuma ilmestys, joka jaksaa perheenäitinäkin vielä poseerata seksikkäissä kuvissa. Internetiin on nyt vuotanut Twitter-yhteisöpalvelun kautta kuva GQ-lehden tulevasta rohkeasta kannesta. Kansikuvassa laulajatar nimittäin esiintyy leopardikuvioisissa pikkuhousuissa ja varsin lyhyessä paidassa.

Kuva: Twitter, GQ
Kuva: Twitter, GQ

Beyonce Knowles tuli kuuluisaksi jo 16-vuotiaana Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Maailman menestyneimpien artistien joukkoon lukeutuva Beyonce on saanut uransa aikana 16 Grammy-palkintoa ja myynyt yli 75 miljoonaa albumia. Laulajattaren tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Crazy In Love, Baby Boy ja If I Were A Boy. Beyonce on nähty myös elokuvissa kuten Dreamgirls ja Vaaleanpunainen pantteri.