Elastinen kasvatti hiukset! Tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiartisti Elastinen on tullut tunnetuksi erityisesti musiikkiuraltaan Fintelligens-yhtyeen toisena räppärinä. Hän on kuitenkin tehnyt vuosien varrella myös soololevyjä ja tähdittänyt useita televisio-ohjelmia. Hänet on totuttu näkemään koko uransa ajan kaljuna.

Nyt tilanteeseen on kuitenkin tullut poikkeus, sillä parhaillaan The Voice of Finland -ohjelman kaksintaisteluvaiheen jaksoja Helsingissä kuvaava suosikkitähti on yllättäen kasvattanut hiukset. Näin on päässyt käymään ensimmäistä kertaa 16 vuoteen, ohjelman Facebook-sivuilla kerrotaan. Samalla julkaistiin myös tuore valokuva Elastisesta siilitukka päässään. Aika näyttää jääkö tila pysyväksi.

Kuva: Facebook, The Voice of Finland
Kuva: Facebook, The Voice of Finland

Fintelligens on Suomen tunnetuin ja menestynein hiphop-yhtye, johon kuuluu kaksi jäsentä Kimmo ”Elastinen” Laiho sekä Henrik ”Iso H” Rosenberg. Fintelligens jäi tauolle 5. joulukuuta 2012. Sitä ennen yhtye kiersi ympäri Suomen konserttilavoja yhdessä Riku Niemi Orchestran massiivisen yhtyeen kanssa.