Katrina Bowden television seksikkäin nainen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Katrina Bowden on tullut televisiokatsojille tutuksi suositusta 30 Rock -televisiosarjasta. Viime vuosina Bowden kuitenkin teki kovaa nousua myös julkkisrintamalla, ja vuonna 2011 Esquire-lehti rankkasi hänet vuoden seksikkäimmäksi naiseksi

Nyt kaunotar nähdään keikistelemässä alusvaatteisillaan ja takapuoli lähes paljaana Maxim-lehden tammikuun numeron kansikuvassa. Lehden artikkelissa paluun tehnyttä Katrinaa nimitetään unelmien naiseksi, mikä lienee lähellä totuutta miljoonien miesten kohdalla.

katrinabowden09012013

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Katrina riisuu miestenlehden kanteen. Viime vuonna hän poseerasi FHM-lehden cheerleader-teemaisessa kansikuvassa niin ikään vähissä vaatteissa.Kuva: Splash

24-vuotias Katrina Bowden, joka on käyttänyt myös nimeä Katie Bowden, on nähty televisiossa muiden muassa Kova laki -sarjassa sekä Fall Out Boy -yhtyeen Dance, Dance -kappaleen musiikkivideossa sekä lukuisissa televisiomainoksissa. Vuonna 2006 hän tähditti One Life to Live -saippuasarjaa vain kahden jakson ajan, koska 30 Rock -sarjan kuvausten aikataulut menivät ristiin saippiksen kanssa. 30 Rock voitti taannoin peräti viisi Emmy-palkintoa.