Spice Girlsit riidoissa – paluu jälleen vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvun suosituimpiin brittiläisiin kokoonpanoihin lukeutuva Spice Girls -tyttöbändi suunnittelee paluuta uuden albumin ja kiertueen muodossa. Yhtye esiintyi yhdessä ensimmäistä kertaa vuosikausiin viime vuonna järjestettyjen Lontoon olympialaisten päätösseremoniassa.

Nyt yhtyeen suunniteltu paluu on kuitenkin vaakalaudalla, sillä Geri Halliwellin ja Victoria Beckhamin kerrotaan olevan pahasti riidoissa. Jo aiemmin on selvinnyt, että Victoria Beckham ei halua olla mukana paluukiertueella kiireidensä vuoksi. Tämä on suututtanut erityisesti esiintymislavoille innokkaasti halajavan Gerin, sillä kiertuetta ilman Victoriaa pidetään riskinä, Daily Mirror kertoo.

Myös muut Spaissarit, erityisesti Mel B ja Emma Bunton, ovat lehden mukaan vahvasti yhtyeen comebackin kannalla. Lopullinen päätös on kuitenkin Spice Girlsin managerilla, Simon Fullerilla. Miehen kerrotaan pelkäävän päätöksen suututtavan Victorian, jonka soolouran managerointia Fuller myös hoitaa. Tyttöbändin suunniteltu paluu näyttääkin tällä hetkellä jälleen epävarmalta.

Alkuperäiseen Spice Girls -yhtyeeseen kuuluvat Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm ja Victoria Beckham. Kun yhtye oli suosionsa huipulla vuonna 1998, Geri Halliwell päätti jättää bändin. Bändi palasi vielä yhteen ja teki maailmankiertueen vuosina 2007 – 2008. Tämän jälkeen kokoonpano on viettänyt hiljaiseloa ja sen jäsenet ovat keskittyneet omiin projekteihinsa.