Taylor Swiftin ja Harry Stylesin eron syy selvisi – nalkutus johti eroon!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Taylor Swift potee parhaillaan sydänsuruja, sillä hän erosi aiemmin tällä viikolla One Direction -yhtyeen 18-vuotiaasta Harry Stylesista. Pariskunnan kerrotaan eronneen Karibialla, jonne he matkustivat äskettäin lemmenlomalle. Swift lähti paratiisikohteesta vain parin päivän lomailun jälkeen.

Nyt Taylor Swiftin ja Harry Stylesin eron syy on mahdollisesti selvinnyt. Teinipoppari Harry Stylesin nimittäin kerrotaan turhautuneen 23-vuotiaan tyttöystävänsä jatkuvaan nalkuttamiseen ja vaativaan käytökseen. Huhujen mukaan kantrikaunotar ei luottanut poikaystäväänsä, joka kantaa naistenmiehen mainetta. Swift kyselikin jatkuvasti Stylesilta tämän naisystävistä ja hänen aikomuksistaan.

– Harrylla ja Taylorilla oli todella intensiivinen suhde ja he välittivät toisistaan syvästi. Taylor nalkutti hänelle koko ajan ja kyseli tämän tekemisistä. Luottamusta oli hyvin vähän, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Laulajattaren kerrotaan sanoneen poikaystävälleen riidan aikana, että One Direction -tähti on onnekas, koska hän seurustelee Taylor Swiftin kanssa. Lisäksi Swift kertoi pojulleen, että hänen uransa on teinitähden uraa arvokkaampi. Lähteen mukaan Taylor Swift ei muun muassa pitänyt siitä, että teinipoppari otti jatkuvasti valokuvia innokkainen naisfanien kanssa.

– Taylor tietää olevansa rikkaampi ja menestyneempi Yhdysvalloissa. Taylor ei pidä siitä, että asiat eivät mene niin kuin hän haluaa. Harry rakastaa fanejaan ja flirttailusta naisten kanssa, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

Taylor Swiftin ja Harry Stylesin lyhyeksi jäänyt romanssi ei miellyttänyt kaikkia faneja. Taylor Swift joutui nimittäin taannoin One Direction -teinitähden fanaattisimpien fanien tappouhkauksien kohteeksi. Jotkut muun muassa haukkuivat laulajatarta pedofiiliksi, koska hän pokasi neljä vuotta nuoremman miehen. Yksi haukkujista oli räppäri Eminemin teinitytär, joka haukkui Swiftiä muun muassa prostituoiduksi. Lisäksi hän pyysi laulajatähteä lopettamaan ”h**raamisen joka jätkän kanssa”.