One Direction -tähti erosi – heti uusi nainen kainalossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Taylor Swift on ollut viime viikkoina runsaasti esillä mediassa niin musiikkinsa kuin rakkauselämänsä merkeissä. Neitokainen deittaili kahden kuukauden ajan One Direction -komistus Harry Stylesin kanssa, mutta pariskunta erosi aiemmin tällä viikolla riitaisissa merkeissä.

Nyt 18-vuotiaan Harry Stylesin kerrotaan ottavan kaiken irti sinkkuelämästään. Teinitähti lomaili äskettäin Karibialla 23-vuotiaan Taylor Swiftin kanssa, mutta lemmenloma päättyi ikävästi vain muutaman päivän lomailun jälkeen. Kaksikko nimittäin ajautui rajuun sanaharkkaan, jonka myötä tuohtunut Swift päätti lähteä paratiisisaarelta.

Harry Styles ei kuitenkaan palannut takaisin kotiin, sillä hän jäi nautiskelemaan Richard Bransonin Necker-saaren tarjoamasta luksuksesta. Teinipopparin kerrotaan muun muassa viettäneen läheisiä hetkiä amerikkalaisen realitykaunottaren Hermione Wayn kanssa poreammeessa. Silminnäkijöiden mukaan Styles flirttaili avoimesti naistähden kanssa.

– Harry ei saanut silmiään irti Hermionesta. He flirttailivat poreammeessa ja nautiskelivat sushia ja shamppanjaa. Hermione sai eronneen Harryn jälleen hymyilemään, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Taylor Swiftin ja Harry Stylesin lyhyeksi jäänyt romanssi ei miellyttänyt kaikkia faneja. Taylor Swift joutui nimittäin taannoin One Direction -teinitähden fanaattisimpien fanien tappouhkauksien kohteeksi. Jotkut muun muassa haukkuivat laulajatarta pedofiiliksi, koska hän pokasi neljä vuotta nuoremman miehen. Yksi haukkujista oli räppäri Eminemin teinitytär, joka haukkui Swiftiä muun muassa prostituoiduksi. Lisäksi hän pyysi laulajatähteä lopettamaan ”h**raamisen joka jätkän kanssa”.