Helen Flanagan murtui kyyneliin lentokentällä – paparazzi kuvasi kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Helen Flanagan on herättänyt aika ajoin huomiota Twitter-blogissaan julkaisemillaan otoksilla. Taannoiset asekuvat suututtivat muun muassa koulusurmasta järkyttyneitä ihmisiä. Nyt Helenille on käynyt köpelösti lentokentällä.

Nyt muhkeamuotoinen neito on kuvattu Manchesterin lentokentällä, josta hänen oli määrä lentää Dubliniin. Lentokentälle saavuttuaan hän kuitenkin huomasi olleensa pahasti myöhässä ja jääneensä lennolta. Se aiheutti neitokaiselle tunnekuohun ja hänelle tuli jopa kyyneleet silmiin. Pian tilanne kuitenkin rauhoittui ja Helen pääsi seuraavalla koneella reissuun.

Äskettäin kurvikas Helen Flanagan tähditti muiden brittitähtien kanssa I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -realityohjelmaa. Kyseisessä sarjassa nähtiin myös muun muassa nyrkkeilijäkomistus David Haye. Seitsemänneksi kisassa sijoittunut Flanagan kuvasi kokemustaan viidakossa elämisestä melkoisen rankaksi.