Miss Alabama USA kertaheitolla nettisensaatioksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaunottaret rankattiin äskettäin jälleen järjestykseen, kun Miss USA Olivia Culpo valittiin Miss Universumiksi. Parhaillaan hän ei ole kuitenkaan eniten huomiota saava amerikkalaismissi, sillä Miss Alabama Katherine Webb on noussut yllättävästi suoranaiseksi nettitähdeksi.

Katherine Webb nousi otsikoihin hänen ollessaan seuraamassa BCS National Championship -sarjan ottelua. Pelissä otelleen Alabaman joukkueeseen kuuluvan AJ McCarronin tyttöystävä päätyi televisioinnin ohjaajan käskystä alituisesti televisiokuviin ottelun aikana, ja televisiossa nähdyn kaunottaren henkilöllisyys selvisi nopeasti.

Kaunotar sai vielä samana päivänä huikeat 175.000 uutta Twitter-seuraajaa, jotka halusivat nähdä neitokaisen mikroblogissa julkaisemia kuvia ja kuulumisia.