Stara Katherine Webb

Viihdeuutiset

Tätä seksikkäämmäksi hampurilaismainos ei mene – Miss Alabama panee parastaan

Miss Alabama Katherine Webb kertoi taannoin julkisuudessa vaarallisesta dieetistään, jossa hän nautti päivittäin vain 1.120 kilokaloria upean figuurinsa säilyttääkseen. Ravintoterapeutti torui, ja käski syömään enemmän.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ja Katherine teki työtä käskettyä – ainakin kuvainnollisesti. Webb tähdittää uusinta Carl’s Jr -hampurilaisketjun mainosta, jossa hän esiintyy mustaan toppiin ja minihameeseen pukeutuneena. Hampurilaisen syöminen on hikistä puuhaa, kuten myös voi päätellä tähden rintamukselle kohonneista hikikarpaloista.

Neitokaisen mainos on kuvattu jalkapallo-ottelussa. Webb nousi jokin aika sitten yllättäen nettitähdeksi, kun hän oli seuraamassa BCS National Championship -sarjan ottelua. Pelissä otelleen Alabaman joukkueeseen kuuluvan AJ McCarronin tyttöystävä päätyi televisioinnin ohjaajan käskystä alituisesti televisiokuviin ottelun aikana, minkä ansiosta hän sai hurjan määrän Twitter-seuraajia.

Viihdeuutiset

Miss Alabama paljasti vaarallisen dieettinsä – ammattilainen varoitti

Miss Alabama Katherine Webb nousi yllättäen nettitähdeksi, kun hän oli seuraamassa BCS National Championship -sarjan ottelua. Kaunotar sai sen jälkeen itselleen huiman Twitter-seuraajajoukon, kun hänen henkilöllisyytensä selvisi katsojille.

Katherine on nyt kertonut julkisuudessa dieetistään, joka lähentelee vaarallisen ruokavalion rajaa. Webb kertoi taannoin People-lehdelle syövänsä vain 1.120 kilokaloria päivässä, jotta saisi säilytettyä upean missivartalonsa. 24-vuotias neito joutui uutisoinnin myötä ravintoterapeutin torujen kohteeksi.

– Katherine toimii hyvin syömällä kolme ateriaa ja välipalat. Hän kuitenkin treenaa kolmesti viikossa, joten hänen kannattaisi lisätä ruokavalioonsa vähintään 600 kilokaloria lisää, kommentoi The Fast Metabolism Diet -kirjailija Haylie Pomroy Daily Mail -sivustolle.

Webbin ruokaympyrästä löytyy hänen kertomansa mukaan aamuisin marja ja hedelmäsmoothieita. Lounaaksi tähti nautiskelee kevyttä pinaattisalaattia. Välipaloina hän popsii proteiinipatukoita ja omenoita, joten neidolla on varaa lisätä annoksiinsa huomattavasti lisää ”täytettä”.

Pelissä otelleen Alabaman joukkueeseen kuuluvan AJ McCarronin tyttöystävä päätyi televisioinnin ohjaajan käskystä alituisesti televisiokuviin ottelun aikana. Kaunotar sai vielä samana päivänä huikeat 175.000 uutta Twitter-seuraajaa, jotka halusivat nähdä neitokaisen mikroblogissa julkaisemia kuvia ja kuulumisia. Sittemmin Katherine on esiintynyt Splash!-realityohjelmassa.