Kelly Osbourne: Itsemurhayritys oli käännekohta elämässäni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne tuli tunnetuksi perheen elämää kuvaavasta The Osbournes -realitysarjasta. Hän on sittemmin luonut omaa uraa esimerkiksi E! Entertaiment -kanavan Fashion Police -sarjan juontajana. Kelly seurustelee nykyisin Matthew Mosshartin kanssa.

28-vuotias tähti paljasti hiljattain ottaneensa aikoinaan tahallisen yliannostuksen hänelle määrättyä lääkettä. Tämä oli käännekohta Kellyn elämässä, sillä hän ymmärsi tarvitsevansa apua ongelmiinsa. Kelly kertoi brittiläisessä Lorraine-ohjelmassa olleensa riippuvainen Vicodin-kipulääkkeestä, ja kuvailee eristäytyneensä ja turruttaneen itsensä sen avulla. Lopulta hän yritti tehdä itsemurhan ottamalla yliannostuksen.

– Heräsin seuraavana päivänä ja ihmettelin miten olen voinut ajatella tekeväni niin. Minun täytyi hankkia apua. Kerroin asiasta äidilleni ja kirjauduin vieroitushoitoon. Heti kun sain pääni kuntoon, kaikki alkoi jälleen muuttua paremmaksi, Kelly tunnustaa.

Kelly Osbourne on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly Osbourne kirjautui vuonna 2004 vieroitushoitolaan Kalifornian Malibussa, koska oli riippuvainen kipulääkkeistä.