Kim Kardashianin mahdoton suunnitelma? ”Ei halua, että lasta nähdään”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kim Kardashianin ja Kanye Westin iloiset vauvauutiset ovat saaneet hurjasti mediahuomiota, sillä parin kerrotaan suunnittelevan muun muassa lauludueton tekemistä syntymättömän lapsensa kunniaksi.

Seksivideolta tunnetuksi tulleen tulevan äidin kerrotaan nyt haluavan suojella lastaan liialta julkisuudelta. Kim onkin päättänyt, ettei hänen jälkikasvunsa tule koskaan esiintymään realitysarjoissa. Julkkispari kieltäytyi myös äskettäin erään lehden kolmen miljoonan dollarin arvoisesta tarjouksesta, joka koski pienokaisen ensimmäisiä kuvia.

– Kim ei halua edes, että lasta nähdään ensimmäisen kuuden kuukauden aikana, kertoi lähde US-lehdelle.

Kardashianien realityperhe on jatkuvasti otsikoissa muun muassa bisnestensä merkeissä. Suurperheen äidin Kris Jennerin vanhimmalla lapsella Kourtney Kardashianilla on kaksi lasta poikaystävänsä Scott Disickin kanssa. He ovat Mason-poika ja Penelope-vauva. Khloe Kardashianin on huhuttu jo pitkään haaveilevan jälkikasvusta. Hänen on kerrottu käyneen jopa hedelmöityshoidoissa.