Sijaissynnyttäjä synnytti Rosie O’Donnellille lapsen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen koomikko-näyttelijätär Rosie O’Donnell tunnetaan muun muassa nimeään kantavasta keskusteluohjelmasta, joka on huomioitu useilla Emmy-palkinnoilla. Naistähti joutui äskettäin sairaalahoitoon sydänkohtauksen takia.

Nyt 50-vuotias Rosie O’Donnell on saanut perheenlisäystä avopuolisonsa Michelle Roundsin kanssa. He nimittäin saivat sijaissynnyttäjän avulla Dakota-nimisen tyttövauvan 5. tammikuuta. Suloinen tyttövauva on kihloissa olevan pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi. O’Donnell julkaisi äskettäin kuvan Twitter-blogissaan perheen onnellisesta hetkestä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Olemme innoissamme Dakota-tyttövauvamme syntymästä, suosikkikoomikko kirjoitti faneilleen.

Pariskunnan on kerrottu yrittäneen jo pitkään lasta, mutta Michelle Roundsin syöpähoidot ja Rosie O’Donnellin sydänkohtaus ovat estäneet raskaushaaveet. Konsulttina työskentelevällä 40-vuotiaalla Michelle Roundsilla on ennestään neljä lasta.

Roseann ”Rosie” O’Donnell nousi viihdemaailman tähdeksi 20-vuotiaana, kun eräs nainen huomasi hänen kykynsä stand-up-esityksen aikana. Näyttelijätär osallistui Star Search -kykyjenetsintäkilpailuun ja teki murskavoiton Komedia-kategoriassa. Suosikkikoomikko on näytellyt myös elokuvissa, kuten America, Fatal Instinct ja Beautiful Girls.