Paljastus pikaruokalasta: Teinitytöt keittiön tiskialtaassa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ravintola-alalla voi sattua ja tapahtua tuttuun tapaan kaikenlaista, mutta taannoin eräät julkisuuteen vuotaneet kuvat löivät kuitenkin kaikki ällikällä. Kyseessä oli joukko kännykkäkameralla ikuistettuja kuvia, joissa poseerasi KFC-ravintolan henkilökuntaan kuuluvia teini-ikäisiä tyttöjä.

Kalifornian Andersonissa sijaitsevan Kentucky Fried Chicken -ravintolan keittiössä tallennetuissa kuvissa työntekijätytöt olivat pukeutuneita bikineihin, mutta varsinainen järkytys tuli kuitenkin vasta paikasta, jossa he poseerasivat. Tytöt olivat nimittäin valjastaneet yövuoron jälkeen pikaruokalan keittiön tiskialtaan tilapäiseksi porealtaakseen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Tämän jälkeen he olivat ottaneet itsestään teinityyliin kännykkäkuvia, jotka kuitenkin lopulta päätyivät vääriin käsiin ja ennen pitkää julkisuuteen. Kuvateksteissä kerrottiin kuinka tytöt tekivät altaasta porealtaan käynnistämällä hanat. Kaikki kuvien tytöt saivat välittömästi potkut.