Josh Brolinin menneisyys: ”Varkauksia, vankilaa ja huumeita”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen elokuvatähti Josh Brolin on joutunut viime aikoina otsikoihin alkoholin käyttönsä takia. Mies pidätettiin vastikään toikkaroituaan juovuksissa Santa Monicassa. Nyt W ja Milk -elokuvien miestähti on avautunut uusimmassa haastattelussaan villistä nuoruudestaan.

Josh Brolinin seksielämä alkoi tähden omien sanojen mukaan varsin aikaisin. Hän kertoi menettäneensä poikuutensa 11-vuotiaana Gretel -nimiselle tytölle. Brolin liittyi myös teini-iässä Cito Rats -jengiin, joka varasteli tavaraa. Rötöksillä mies kustansi päihteiden käyttönsä. Ensimmäistä kertaa näyttelijä kokeili heroiinia 16-vuotiaana.

– Varastin paljon autoradioita. Mihin käytin rahat? Rumpuihin ja huumeisiin. Mitä muuta oli silloin tarjolla? Kertoi Josh Brolin Radar Online -lehdelle.

Josh Brolin sai nuorukaisena eräänlaisen herätyksen joutuessaan 19-vuotiaana tappeluun poliisin kanssa. Humalassa kahakoinut tähti päätyi lopulta putkaan. Hän kertoi myös joutuneensa joksikin aikaa vankilaan tekojensa takia.

Josh Brolin on noussut Hollywoodin huippunimiin vasta hieman myöhemmällä iällä. Miehellä oli elokuvarooleja jo 1980-luvun puolella esimerkiksi Arkajalat-elokuvassa, mutta arvostetuimmat roolinsa hän on tehnyt 2000-luvulla. Brolin sai Milk-elokuvan roolistaan parhaan sivuosan esittäjän Oscar-ehdokkuuden. Brolin on ollut näyttelijätär Diane Lanen kanssa naimisissa vuodesta 2004 lähtien.