Lentomatkustaja kuvasi uskomattoman näyn

Matkailu · Stara.fi

Lentokoneiden matkustajat haluavat usein istua ikkunapaikalla, jotta he näkisivät yläilmoista harvinaislaatuisen upeita maisemia. Nyt eräs Qantas-yhtiön siivin lentänyt matkustaja on kuitenkin ikuistanut hyvin poikkeuksellisen näyn lentokoneen ikkunasta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Matkustaja oli lentämässä Australian Cairnsista Port Moresbyyn Papua-Uusi-Guineaan, kun hän huomasi lentokoneen moottorin vieressä jotain todella odottamatonta. Pian hänelle selvisi, että lentokoneen siivessä moottorin tyvessä oli kiinnittyneenä aivan oikea käärme, joka oli ilmeisesti ollut kiipeilemässä koneen siivellä sen lähtiessä lentoon.

Käärme oli suurikokoinen noin kolme metriä pitkä python, joka on suurin Australiassa elävistä käärmeistä. Koostaan huolimatta pythinit osaavat piiloutua hyvinkin ahtaisiin paikkoihin, ja nyt käärme oli jäänytkin lentäjiltä maatarkastuksessa huomaamatta. Ikävä kyllä käärme ehti menehtyä ennen laskeutumista, ja koneen siivestä löydettiin verta, The Sydney Morning Herald raportoi.