Taylor Swift tyrmäävänä punaisella matolla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Taylor Swift potee parhaillaan sydänsuruja, sillä hän erosi aiemmin tällä viikolla One Direction -yhtyeen 18-vuotiaasta Harry Stylesista. Kantrimusiikkiakin esittävä laulajatar ei tunnetusti puhu seurustelusuhteistaan julkisuudessa, mutta sen sijaan hän kertoo epäonnistuneista romansseistaan kappaleissaan.

Nyt 23-vuotias Taylor Swift on esiintynyt People’s Choice -palkintogaalassa upeassa valkoisessa mekossa, jonka kaula-aukko kiinnitti katseita. Siveellisestä tyylistään tunnettu laulajatar ei yleensä esittele rintamustaan, mutta tällä kertaa hän oli valinnut ylleen rohkeamman iltamekon. Sinkkuuntunut tähti olikin upea ilmestys juhla-asussaan.

Taylor Swift erosi Harry Stylesista Karibialla, jonne ex-pariskunta matkusti äskettäin lemmenlomalle. Laulajatar lähti paratiisikohteesta vain parin päivän lomailun jälkeen. Heidän kerrottiin ajautuneen rajuun sanaharkkaan muun muassa 18-vuotiaan teinikomistuksen naisseikkailuista. Sittemmin verkossa levisi huhuja, joiden mukaan Harry Styles kyllästyi tyttöystävänsä jatkuvaan nalkuttamiseen.

Taylor Swiftin ja Harry Stylesin lyhyeksi jäänyt romanssi ei miellyttänyt kaikkia faneja. Taylor Swift joutui nimittäin taannoin One Direction -teinitähden fanaattisimpien fanien tappouhkauksien kohteeksi. Jotkut muun muassa haukkuivat laulajatarta pedofiiliksi, koska hän pokasi neljä vuotta nuoremman miehen. Yksi haukkujista oli räppäri Eminemin teinitytär, joka haukkui Swiftiä muun muassa prostituoiduksi. Lisäksi hän pyysi laulajatähteä lopettamaan ”h**raamisen joka jätkän kanssa”.