56-vuotias Katie Couric poisti meikkinsä televisiolähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiojuontaja ja kirjailija Katie Couric tunnetaan parhaiten töistään ABC-televisiokanavalla. Hän sai viime vuonna oman keskusteluohjelman, ja sitä varten julkkis allekirjoitti 40 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen.

Nyt 56-vuotias Katie Couric on uskaltautunut pesemään kaiken meikkinsä suorassa televisiolähetyksessä. Hän hehkutti tempaustaan Twitterissä, jossa hän julkaisi siitä ennen ja jälkeen -kuvat sekä yritti saada myös kollegoitaan kokeilemaan meikittömyyttä televisioruudussa. Toistaiseksi muut eivät ole seuranneet esimerkkiä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Taannoin Katie Couric avautui vaikeista nuoruusvuosistaan keskusteluohjelmassaan. Hän kertoi kärsineensä bulimiasta, kun hän opiskeli yliopistossa. Naisen mukaan hän tunsi olonsa syylliseksi, jos hän söi esimerkiksi purkan tai keksin. Katien mukaan hän onnistui selättämään kuusi vuotta kestäneen syömishäiriönsä terapian avulla, kun hän kehitti terveellisen suhteen ruokaan. Nyt Couric haluaa kannustaa samoista ongelmista kärsiviä nuoria hakemaan rohkeasti apua.