Lindsay Lohan riisui pilkkahinnasta – seksikohtauksista 75 euroa päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Lindsay Lohanin moninaiset ongelmat ovat olleet julkisessa tiedossa jo pitkään. Äskettäin näyttelijätär herätti paheksuntaa bilettämällä uutenavuotena railakkaasti äitinsä Dina Lohanin kanssa. Siihenkään ei ehkä olisi ollut varaa.

Äskettäin Charlie Sheen lahjoitti Lohanille kuusinumeroisen summan rahaa, jotta tämä voisi maksaa velkojaan ja vuokriaan. Nyt The Sun -lehti kertoo, että neitokaisen tuorein elokuva The Canyons ei hänen tiliään paisuttanut. Lukuisista elokuvista potkut saanut Lohan joutui nimittäin tekemään elokuvan käytännössä ilmaiseksi. Miljoonapalkka oli vai kaukaista päiväunta.

Lindsay sai lehden mukaan seksikohtauksia pullollaan olevasta The Canyons -elokuvasta vain noin 75 euron päiväpalkkaa, vaikka hänen piti näytellä esimerkiksi ryhmäseksiä jopa neljän miehen kanssa samanaikaisesti ja riisua siinä samalla itsensä. Lohan saa tosin tulevaisuudessa pienen osan elokuvan tuottamasta voitosta, mikäli elokuva menestyy.