Pienempikin kaula-aukko olisi riittänyt, Phoebe Price!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodista löytyy mittaamaton määrä tähteydestä haaveilevia neitokaisia. Eräs heistä on amerikkalainen Phoebe Price, joka on tähän mennessä saanut palstatilaa lähinnä minirooleissa ja paljastelemalla vartaloaan.

Itseään 32-vuotiaaksi väittävä ja monissa kauneusleikkauksissa kasvojaan muokannut neitokainen on nyt hakeutunut paparazzien tähtäimiin odottamattomassa asussa, joka muistutti lähinnä naamiaisasua. Phoebe kalasteli – ja sai – huomiota asulla, jossa hänellä oli jalassaan muhkeat karvatossut ja ylävartaloa peitti antavalla kaula-aukolla varustettu paita.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Phoebe Price on näytellyt monissa televisiomainoksissa ja vilahtanut muutamia kertoja myös televisiosarjoissa. Hänen suurin meriittinsä tähän mennessä on Dlisted-julkkisblogin antama titteli ”Vuoden kuumin lutka 2007″. Äskettäin julkisuudessa levisi kuvia, joissa Mickey Rourke pakeni eräästä kahvilasta Pricea, joka yritti päästä tähden kanssa yhteiskuvaan.