Rumer Willis yllätti illan kaunottarena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rumer Willis on Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär avioliitosta, joka päättyi vuonna 2000. Rumer on viime vuosina tehnyt uraa näyttelijänä, ja hänet nähtiin vuonna 2009 huippusuositussa 90210-nuortensarjassa kymmenen jakson ajan.

Rumeria ei tunneta mallikaunottarena, mutta nyt hän on onnistunut kääntämään katseet ja varmasti yllättämään monet poseeratessaan todella upeana People’s Choice Awards -julkkisgaalan punaisella matolla. Rumerin upea vartalo pääsi oikeuksiinsa tyköistuvassa iltapuvussa.

24-vuotias Rumer Willis on esiintynyt jo lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän teki debyyttinsä valkokankaalla Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Hän oli mukana myös elokuvassa Striptease, The Whole Nine Yards ja Hostage. Rumer Willis tekee tällä hetkellä yhteistyötä Badgley Mischka -vaatemerkin kanssa. Neitokaisella on kolme siskoa, Scout, Tallulah ja Mabel Ray.

Näyttelemisen ohella Rumerin haaveena kerrotaan olevan ura poptähtenä. Rumer onkin viime aikoina laulukeikoilla losangelesilaisella Sayers-klubilla. Tyttösen musiikkiuralla on vain yksi este – hänen lauluäänensä kerrotaan olevan hirveä.