Adam Levine anteliaalla päällä – näin kävi Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levine on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa The Voice -laulukilpailun tuomaripestinsä merkeissä. Muusikko tullaan näkemään tänä vuonna Can a Song Save Your Life? -elokuvassa muun muassa Keira Knightleyn ja Mark Ruffalon kanssa.

Nyt 33-vuotias Adam Levine on noussut otsikoihin avokätisyytensä vuoksi. Rokkarin kerrotaan matkustaneen äskettäin viiden ystävänsä kanssa Las Vegasiin ja majoittuneen siellä luksushotelliin. Ystävien ei kuitenkaan tarvinnut huolehtia laskusta, sillä Levine maksoi kaikki lomavisiitistä aiheutuneet kulut.

Seurue oli muun muassa kokeillut onneaan eräällä kasinolla. Adam Levine oli onnettaren suosikki, sillä hän voitti pelipöydästä 10.000 dollaria, eli noin 8.000 euroa. Rokkarille moinen summa ei kuitenkaan tuntunut missään. Hän päättikin lahjoittaa voittonsa assistentilleen, joka tulee sijoittamaan rahat pikkusiskonsa opiskelutilille, National Enquirer -lehti uutisoi.

Moves Like a Jagger –hittikappaleen esittäjä ja Grammy-palkittu Maroon 5 perustettiin vuonna 1994. Yhtyeen keulahahmo Adam Levine seurusteli pitkään venäläissyntyisen huippumallin Anne Vyalitsynan kanssa, mutta pariskunta erosi viime vuonna. Muusikon huhuttiin äskettäin ostaneen hulppean 4,8 miljoonan dollarin, eli 3,8 miljoonan euron, lukaalin Beverly Hillsistä.