Bussimatkan karmea päätös: Matkustajat kuorutettiin ulosteella

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla tapahtuu aika ajoin hyvinkin poikkeuksellisia liikenneonnettomuuksia, ja nyt Kiinassa sattunut tapaus pääsee heti erikoisimpien listalle. Matkustajia täynnä oleva linja-auto joutui nimittäin hyvin poikkeukselliseen onnettomuuteen, jossa toisena osapuolena oli jäteauto.

Kiinalaisen Weibo-nettipalvelun mukaan linja-auto törmäsi traktoriin, joka kuljetti perässään suurta säiliötä lantajätettä. Törmäyksen voimasta säiliö hajosi ja sen sisältö purkautui paineella ympäristöön. Säiliöön törmänneen bussin etuikkuna hajosi, joten ulostetta lensi suurella paineella myös bussin sisään matkustajien päälle.

Kuva: CHH, Weibo
Kuva: CHH, Weibo
Kuva: CHH, Weibo
Kuva: CHH, Weibo

Paikan päältä saatiin nopeasti verkkoon kuvamateriaalia, kun nimimerkki CHH julkaisi onnettomuuspaikalta kuvia verkossa. China Daily -lehden mukaan bussin matkustajat vietiin onnettomuuden jälkeen läheiseen hotelliin peseytymään ja jokainen sai pienen korvauksen pilalle menneistä vaatteista.