Katie Price palautti kihlasormuksen – toyboy vonkaa takaisin yhteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen povipommi Katie Price erosi äskettäin mallipoikaystävästään Leandro Pennasta. Sittemmin hänen kerrotaan viihtyneen muun muassa stripparikomistus Kieran Haylerin seurassa. Mies kertoi vastikään parin romanssista julkaisemalla verkossa hellän pusukuvan.

Vanhalle kihlasormukselle ei tässä tilanteessa liene paljoa käyttöä, ja Katie onkin nyt palauttanut argentiinalaisen malliuroksen antaman sormuksen takaisin sen myyjille. Vielä suurempi syy palautukseen on se, ettei Penna ei ollut maksanut kyseistä arvokorua jalokivikauppaan kosimisensa jälkeen.

34-vuotias julkkisneito kertoikin Twitter-blogissaan Leandron käyttäneen hänen anteliaisuuttaan hyväkseen. Povipommi vihjasi miehen myös lähetelleen joululomalla sähköpostiviestejä, joissa tämä pyysi blondia takaisin elämäänsä.

Aiemmin Penna on kuitenkin väittänyt, että Katie Price on itse vastuussa oman kihlasormuksensa suunnittelusta ja tilaamisesta. Mies kertoi yllättyneensä suuresti, kun rikas neito lähettikin eron jälkeen hänelle laskun sormuksesta, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Uusimman kohujulkkisparin, Katie Pricen ja strippari Kieran Haylerin, kerrotaan viettäneen aikaa yhdessä normaalien arkirutiinien parissa. He ovat muun muassa shoppailleet yhdessä tutustuen samalla toisiinsa. Katie välitti äskettäin surunvalittelunsa sosiaalisen median välityksellä ex-aviomiehelleen Peter Andrelle, joka menetti veljensä syöpätaistelussa.