Morrissey raivostui: ”Beckhamit pitäisi ruoskia!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittirokkari Morrissey tunnetaan räväköistä mielipiteistään ja siitä, että hän uskaltaa sanoa myös julkisesti mitä ajattelee. The Smiths -yhtyeen entinen laulaja aiheutti viime vuonna pahennusta verrattuaan Lontoossa pidettyjä olympialaisia vuoden 1939 natsi-Saksaan.

Nyt laulajakonkari on jälleen arvostellut kotimaansa tilaa ja sen tunnettuja asukkaita. Erityisen kovaa kyytiä Morrisseyn Loaded-lehdelle antamassa haastattelussa saavat tällä kertaa Victoria ja David Beckham, joita hän kutsuu ”Peckhameiksi”.

– Jos saisin päättää, niin ”Peckhamit” raahattaisiin kylän reunalle ja ruoskittaisiin. He ovat sietämättömiä kelle tahansa, jolla on yhtään älyä ja he tyrkyttävät itseään jatkuvasti paparazeille, Morrissey tylyttää.

The Smiths -yhtyeen hajoamisen jälkeen Morrissey on työstänyt musiikkia soolourallaan. 53-vuotias laulaja kuitenkin paljasti taannoin, että hän suunnittelee eläkkeelle jäämistä kahden vuoden sisällä. Hän aikoo myös julkaista lähitulevaisuudessa 660-sivuisen omaelämänkerran.