Poptähti Jessie J yritti näyttää rumalta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tuhdista lavameikistään tunnettu poptähti Jessie J muuntautui äskettäin aiempaa kesymmäksi siistittyään ehostamistaan luonnollisempaan suuntaan. Neito sivalsi vastikään myös alaston-otoksia verkossa julkaissutta Rihannaa.

Nyt poppari on julkaissut humoristisen otoksen Twitter-blogissaan. Tiuhaan tahtiin profiiliaan päivittävä tähti vietti aikaansa lentokentällä, eikä voinut vastustaa pientä kasvojen vääntelyä. Harvempi julkkisneitokainen kuitenkaan julkaisisi vastaavasta pelleilystä otoksen verkossa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

– Rumimmat kasvot -kilpailu lentokentällä. Minä olen selvästi voitolla, kirjoitti Jessie J blogiinsa.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, teki ennen läpimurtoaan hittikappaleita lukuisille eturivin muusikoille. Laulajatar kirjoitti biisejä muun muuassa Chris Brownille ja Miley Cyrukselle. Hänet kiinnitettiin äskettäin Britannian The Voice -laulukilpailun tuomaristoon.