Kelly Osbourne laihtui 30 kiloa: ”Ihmiset haukkuvat vieläkin lihavaksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne onnistui taannoin karistamaan painostaan huimaavat 30 kiloa. Tähti sai kimmokkeen elämäntapamuutokseen osallistuttuaan Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun.

Aiemmin hurjaa kritiikkiä ulkomuodostaan saanut Kelly kertoo kuitenkin, ettei solakoituminen ole hiljentänyt kriitikoiden soraääniä. 28-vuotias neitokainen ei ole koskaan ollut yhtä hoikka ja terve. Tästäkin huolimatta osa ihmisistä näkee hänet edelleen pulleana.

– Olen XS-kokoa, mutta ihmiset haukkuvat minua vieläkin lihavaksi. Se on hullua, mutta olen kestänyt tällaista koko elämäni, kertoi Kelly Osbourne Fabulous-lehdelle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Omien sanojensa mukaan hän tuleekin aina näkemään itsensä entisenä lihavana ihmisenä. Kelly aikoo säilyttää timmin kroppansa, ja treenaakin siksi joka päivä. Julkkiskaunotar tarkkailee myös syömisiään, ja kertoo vegaanikokki-poikaystävä Matthew Mosshartin ohjanneen häntä tässä asiassa oikeaan suuntaan.

Kelly Osbourne on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly Osbourne kirjautui vuonna 2004 vieroitushoitolaan Kalifornian Malibussa, koska oli riippuvainen kipulääkkeistä.