Petra julkaisee toisen sooloalbuminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvulla Petra tuli tutuksi koko kansalle supersuositun Tiktak–yhtyeen solistina. Bändi lopetti toimintansa vuonna 2007, jonka jälkeen Petra keskittyi soolo-uraansa. Petran debyyttialbumi Rakas kaupunki julkaistiin vuonna 2009. Nyt seuraa jatkoa.

Petran toinen sooloalbumi Kaksi pintaa julkaistaan 25. tammikuuta. Petra itse on ollut vahvemmin mukana levyn sävellyksissä ja sanoituksissa yhdessä tuottaja Erno Laitisen sekä laulaja-lauluntekijä Elviira Niemisen kanssa.

– Jotenkin mulle itelle on ollut hirveän tärkeää noissa teksteissä olla jotenkin estoton. Että ei oo mitään sellasta aihetta, ei oo mitään semmosta asiaa mistä mä en voi puhuu, ei oo mitään semmosta fiilistä tai tarinaa mihin mä en voisi heittäytyä. Kaikki on avointa, ei mitään rajaa sillä että mitä voi sanoa ja tehdä, Petra toteaa.

Viime syksynä Petra oli mukana Haloo Helsinki!-yhtyeen kiertueella. Tänä keväänä Petra starttaa oman kiertueensa helmikuun alusta.