Barbara Palvin kiistää seksin Justin Bieberin kanssa: ”Voin puhua asiasta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Justin Bieber joutui taannoin huhumyllyyn, kun hänen väitettiin viettäneen kuumia hetkiä 19-vuotiaan alusvaatemallin Barbara Palvinin kanssa vain muutama päivä eronsa jälkeen. Bieber on ollut jo pidemmän aikaa on-off -suhteessa näyttelijätär Selena Gomezin kanssa.

Nyt Barbara Palvin on joutunut jälleen kiistämään huhut siitä, että hän olisi harrastanut seksiä Justin Bieberin kanssa. Neitokaisen mukaan kaksikon välillä ei ole tapahtunut mitään. Palvin kertoi pitävänsä kohuotsikoita naurettavina, sillä hän ei mielestään aiheuttanut Bieberin ja Gomezin eroa.

– Voin puhua asiasta, sillä mitään ei tapahtunut. On naurettavaa, että koko jutusta tehtiin uutiskohu. Kaikki luulivat, että aiheutin heidän eronsa. Se oli outoa, Barbara Palvin kertoi Celebuzz-sivustolle.

Victoria’s Secret -mallikaunottaren ja Justin Bieberin väitetty deittiuutinen sai alkunsa, kun kaksikko poseerasi yhteiskuvassa muotinäytöksen takahuoneessa. Selena Gomezin kerrottiin suivaantuneen siitä, että hänen poikaystävänsä poseerasi yhteiskuvassa kaunis alusvaatemalli käsipuolessaan. Yhteiskuva sai etenkin Justin Bieberin fanit raivon valtaan, ja he muun muassa kirjoittivat törkyisiä haukkuja Palvinille.

Barbara Palvinin mukaan kohu-uutinen oli tuhota hänen oman seurustelusuhteensa, sillä hänellä on poikaystävä. Nuori nainen joutuikin jatkuvasti selittelemään kumppanilleen, etteivät väitteet ole totta. Palvinin mielestä Selena Gomez teki ”kärpäsestä härkäsen”, kun näyttelijätär uudelleentwiittasi Bieberin ja mallin yhteiskuvan.

Unkarilaissyntyinen Barbara Palvin on tullut tunnetuksi maineikkaan Victoria’s Secretin alusvaatemallina. Neitokaisen kauneus huomattiin vuonna 2006 Budapestin kadulla, kun hän oli vasta 13-vuotias. Sittemmin hän sai lukuisia työtehtäviä muun muassa L’Orealilta, Vogue-lehdeltä ja H&M-vaateyritykseltä. Palvinin mukaan hänen idolinsa on brittiläinen huippumalli Kate Moss.