Identtiset veljekset naimisiin identtisten siskosten kanssa

Lifestyle · Neea Jokinen

Joidenkin tutkimusten mukaan kaksossisaruksilla on huomattavasti tavallisia sisaruksia voimakkaampi läheisyysside, koska he ovat syntyneet maailmaan samaan aikaan ja kasvaneet aikuisiksi rinnakkain. Identtiset kaksoset näyttävät etenkin lapsuudessa lähes täysin samoilta.

Nyt eräiden identtisten kaksosveljesten uutisoidaan menneen naimisiin identtisten kaksossisarusten kanssa. Ikimuistoisessa hääjuhlassa identtiset siskokset, Darlene ja Diane Nettemeier, kävelivät alttarille isänsä saattelemina samanlaisissa häämekoissa.

– Pidimme tuplahäät ja halusimme siskoni kanssa pukeutua samanlaisiin häämekkoihin. Isämme saattoi meidät alttarille samaan aikaan, Diane Nettemeier kertoi The Jeff Probst -ohjelmalle.

Kaksossiskot kihlautuivat myös samana päivänä rakkaittensa, Mark ja Craig Sandersin, kanssa. Nelikko tutustui toisiinsa vuonna 1998 Ohion Twinsburgissa, jossa järjestettiin kaksostapahtuma. Diane rakastui Craigiin, ja Darlene löysi sen oikean Markista. Pariskunnat ovat myös naapureita. Diane synnytti aviomiehelleen vuonna 2001 identtiset kaksospojat Colbyn ja Bradyn.