Jennie Garth pokasi rocktähden – nettikuva todistaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

1990-luvun suosituimpiin teinisarjoihin lukeutuneen Beverly Hills 90210 -televisiosarjan tähti Jennie Garth koki taannoin kipeän avioeron. Hänen ja näyttelijä Peter Facinellin liitto päättyi 17 aviovuoden jälkeen.

Nyt 40-vuotias näyttelijätär on löytänyt elämäänsä uuden romanssin. Jennie on kaikessa hiljaisuudessa deittaillut Big Gigantic -yhtyeen rumpalia, 31-vuotiasta Jeremy Salkenia. Lokakuussa alkanut suhde on näyttääkin edenneen jo seurusteluksi, sillä kaunotar julkaisi uudenvuoden iltana suloisen yhteiskuvan Twitter-blogissaan.

– Se alkoi… Uudenvuoden ilta oman juutalaiskultani kanssa, kirjoitti Jennie Garth blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Hittisarja teki taannoin uuden tulemisen 90210-nimisenä spin off -sarjana, jossa myös Jennie Garth oli mukana tutussa Kelly Taylorin roolissaan. Hän kuitenkin jätti sarjan tammikuussa 2010. Syyksi kaunotar ilmoitti perheensä, sillä hän halusi jatkossa viettää enemmän aikaa lastensa Luca Bellan, Lola Rayn ja Fiona Even kanssa. Aiemmin Garth oli naimisissa Peter Facinellin kanssa, mutta liitto päättyi avioeroon.