Myleene Klassin bikinipeppu kuin kauhuelokuvasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen poptähti ja televisiojulkkis Myleene Klass tuli aikoinaan tunnetuksi suositusta Hear’Say -yhtyeestä. Äskettäin neitokainen lomaili perheensä kanssa Antiguan saarella Karibianmerellä.

Lomalla Myleene sai ikävänpuoleista huomiota myös paikallisilta tropiikin hyttysiltä. Otukset purivatkin naista takamukseen, jonka tulokset hän julkaisi Twitter-blogissaan seuraajiensa todistettavaksi.

– 59 syytä, miksi vihaan hyttysiä, kirjoitti Myleene Klass blogiinsa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram34-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Yhtyeen debyyttisingle rikkoi ennätykset 1,3 miljoonalla myydyllä kappaleella, ja yhtyeen albumi myi myöhemmin sekin 1,2 miljoonaa pelkästään Britanniassa. Yhtye hajosi kuitenkin sen jäsenten riitoihin jo samana vuonna. Myleene Klass suuntasi yhtyeen hajoamisen jälkeen soolouralle, jossa hän julkaisi kaksi sooloalbumia.