Huippu-DJ Paul van Dyk saapuu keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosittainen Whiteout -superklubitapahtuma valtaa Helsingin Kaapelitehtaan jälleen huhtikuussa. Tänä vuonna tapahtuma laajenee ensimmäistä kertaa kaksipäiväiseksi. Lauantain pääesiintyjänä lavalle nousee maailman arvostetuimpiin tiskijukkiin lukeutuva saksalainen Paul van Dyk.

Paul van Dyk on myynyt yli kolme miljoonaa levyä sekä kerännyt muun muassa Grammy-ehdokkuuden ja kaksi ykkössijaa Top 100 DJ’S -äänestyksessä. DJ-supertähti esiintyi Suomessa ensimmäisen kerran aikoinaan Vaasan Rantarockissa.

Pääesiintyjäksi perjantaille on kiinnitetty yksi tämän hetken kuumimmista elekronisen musiikin nimistä, hollantilainen Dash Berlin. Hänet äänestettiin DJ Magazine Top 100 DJ’S -listauksessa maailman tämän hetken seitsemänneksi parhaaksi tiskijukaksi.

Esiintymässä ovat myös kotimaiset elektronisen musiikin nimet Orkidean, Super8 & Tab:n ja Alex Kunnarin johdolla. Whiteoutin tavaramerkkinä on aina ollut visuaalinen elämys. Tapahtumassa nähdäänkin jälleen monivärinen lasershow yhdistettynä massiiviseen pyrotekniseen toteutukseen.