Taylor Swift teki sen taas: Viisi erobiisiä uudesta exästä!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kantria ja poppia yhdistävä Taylor Swift tunnetaan erobiiseistään, joissa hän vuodattaa tuntemuksiaan yksityiselämänsä epäonnistuneista seurustelusuhteista. Laulajatar erosi äskettäin One Direction -poikabändin 18-vuotiaasta Harry Stylesista, joka kantaa mediassa naistenmiehen mainetta.

Nyt 23-vuotiaan Taylor Swiftin väitetään kirjoittaneen jo viisi kappaletta, jotka kertovat hänen riitaisasta erostaan Harry Stylesista. Lähde paljasti The Sun -lehdelle, että laulajatar on purkanut sydänsurujaan paperille kappaleiden muotoon. Neitokainen ei ole kuitenkaan vielä päättänyt, aikooko hän julkaista erobiisit tulevaisuudessa.

– Harry ja Taylor seurustelivat vain lyhyen aikaa, mutta heidän välillään oli voimakkaita tunteita. Ero on ottanut koville. Taylor on jo kirjoittanut erosta lukuisia biisejä, lähde paljasti lehdelle.

Taylor Swift julkaisi palkitulla Speak Now -albumillaan Dear John -nimisen kappaleen. Kyseinen biisi kertoo julkkishurmuri John Mayerista, joka jätti neitokaisen tylysti lyhyen romanssin jälkeen. Swift on myös kirjoittanut kappaleita ex-poikaystävistään Joe Jonasista ja Taylor Lautnerista.

Taylor Swift ja Harry Styles erosivat kaksi viikkoa sitten Karibialla, jonne entinen pariskunta matkusti lemmenlomalle. Laulajatar lähti paratiisikohteesta vain parin päivän lomailun jälkeen. Heidän kerrottiin ajautuneen rajuun sanaharkkaan muun muassa teinikomistuksen naisseikkailuista. Sittemmin levisi huhuja, joiden mukaan Harry Styles kyllästyi tyttöystävänsä jatkuvaan nalkuttamiseen. One Direction -poppari on jo bongattu naisseurassa eron jälkeen.