Peppi Polviander malliuralta Jonne Aaronin suojatiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi suomalainen laulajatähti 25-vuotias Peppi Polviander on Tampereella syntynyt ja kasvanut musiikin monilahjakkuus, jonka debyyttisinglen Aavaa olet voinut kuulla jo Iskelmän, Radio Novan ja Radio Sunin taajuuksilla.

Nuoren naisen historia on värikäs. Heti lukion jälkeen Peppi karkasi Englantiin jatko-opiskelemaan. Vietettyään vuoden Liverpoolin Institute for Performing Arts -koulussa, hän muutti Lontooseen musiikkiharrastusten perässä. Peppi lauloi The Valkarys sekä The Munroes -yhtyeissä ja teki mallintöitä elättääkseen itsensä.

Kuusi vuotta suurta maailmaa ihmeteltyään, hän palasi koti-Suomeen toteuttamaan pitkäaikaista unelmaansa levyttävänä artistina. Peppi otti päättäväisesti yhteyttä Vain Elämää -sarjan katsojat lumonneeseen Negative-nokkamies Jonne Aaroniin ja parivaljakon kemiat kohtasivat jo ensitapaamisella.

– Kuultuani Pepin laulavan YouTubessa olin vakuuttunut hänen musikaalisuudestaan ja ennen kaikkea tämän tyttömäisen upeasti soivasta äänestä. Pepin kanssa laulut ovat heti alusta alkaen syntyneet kivuttomasti ja muutenkin työskentely on ollut mutkatonta sekä inspiroivaa. On ollut erityisen hienoa tehdä lauluja Pepin laulettavaksi, Jonne Aaron kertoo.

Aavaa-kappaleen nuoren naisen sisukkuudesta kertovaa tarinaa syventävän videon on ohjannut Markus Nieminen. 18. päivä tammikuuta ilmestyvän digisinglen julkaisee Playground Music.