Taylor Swiftin ja Harry Stylesin riitaisa ero – ökyloma Venetsiassa jää pitämättä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

One Direction -poppari Harry Styles on nykyään vapailla markkinoilla, sillä hän erosi 23-vuotiaasta supertähdestä Taylor Swiftistä kaksi kuukautta kestäneen romanssin jälkeen. Laulajatähtien lyhyen seurustelusuhteen etenemistä seurattiin tiiviisti mediassa.

Nyt Taylor Swiftin kerrotaan suunnitelleen romanttista lemmenlomaa Italian Venetsiaan ex-poikaystävänsä Harry Stylesin kanssa. Popkaunotar varasi hulppean luksusmatkan teinilaulajan tulevan 19-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Swift joutuu kuitenkin perumaan ökyloman eron takia. Hän ei ole enää puheväleissä entisen rakkaansa kanssa.

– Taylor järjesti Venetsian matkan ja maksoi kaiken. Hän jopa varasi heille yksityisen gondolin käyttöön kaupunkiloman ajaksi. Harry liikuttui, kun hän sai tietää Taylorin järjestäneen matkan, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Taylor Swift ei myöskään enää käytä Harry Stylesin ostamaa merkkilaukkua, jonka hän sai One Direction -yhtyeen popparilta joululahjaksi. Harry Stylesin kerrotaan suunnittelevan yhteistä lomamatkaa 18-vuotiaan teinitähden Justin Bieberin kanssa. Molemmat teinikomistukset ovat hiljattain eronneet julkkistyttöystävistään.

Taylor Swiftin ja Harry Stylesin lyhyeksi jäänyt romanssi ei miellyttänyt kaikkia faneja. Taylor Swift joutui nimittäin taannoin One Direction -teinitähden fanaattisimpien fanien tappouhkauksien kohteeksi. Jotkut muun muassa haukkuivat laulajatarta pedofiiliksi, koska hän pokasi neljä vuotta nuoremman miehen. Yksi haukkujista oli räppäri Eminemin teinitytär, joka haukkui Swiftiä muun muassa prostituoiduksi. Lisäksi hän pyysi laulajatähteä lopettamaan ”h**raamisen joka jätkän kanssa”.