Näin tehtiin Peppi Polvianderin musiikkivideo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla uudesta kotimaisesta laulajatähdestä, jonka Aavaa-esikoissingle soi parhaillaan jo radioaalloilla, ja jonka musiikkivideo on saanut suosiota myös YouTubessa. Kyseessä on tamperelainen Peppi Polviander.

Staran lukijat pääsevät nyt kurkistamaan yksinoikeudella Pepin Aavaa-musiikkivideon kuvauksiin, joista ohessa nähdään kuvagalleria. Videon ohjasi Markus Nieminen ja videota oli tekemässä hänen johdollaan Voionmaan musiikkivideokurssin opiskelijoita.

Katso kuvausten lopputulos tästä:

25-vuotias tamperelainen Peppi Polviander suuntasi heti lukion jälkeen Englantiin opiskelemaan. Vietettyään vuoden Liverpoolin Institute for Performing Arts -koulussa hän muutti Lontooseen musiikkiharrastusten perässä. Peppi lauloi The Valkarys sekä The Munroes -yhtyeissä ja teki mallintöitä elättääkseen itsensä. Suomeen palattuaan Peppi otti yhteyttä Jonne Aaroniin ja parivaljakon kemiat kohtasivat jo ensitapaamisella.