Reino Nordin: ”En tee viinanjuontipoppia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Reino Nordin on tullut tutuksi suomalaisille sekä näyttelijänä että artistina. Pian suomalaiset oppivat tuntemaan hänet Vuosi 85 -elokuvan Turmiolan Tommina. Taiteilijasuvun vesa on niittänyt menestystä myös musiikillisesti Reino and The Rhinos -yhtyeen keulakuvana.

Yhtye julkaisi kesällä kolmannen Kohti huomista -albuminsa, mutta vielä bändi on saanut odottaa keikkakiertueelle pääsemistä.

– Levy oli hyvä ja se on myynyt muutamia tuhansia. Se on iso juttu pienelle artistille, joka ei tee niin sanottua rahastusmusiikkia. Eli sitä viinanjuontipoppia. Olen tosi toiveikas siitä, ja hirveesti on kysytty maakuntiin kiertämään, Reino Nordin kertoo Staralle.

– Koko kevään pyrin olemaan bändin kanssa liikkeellä, jos pystyisi välttämään kaikkia muita töitä. Mutta saa niitä tarjota, en mä sitä meinaa! Olisi kuitenkin kiva tehdä musiikkia, kun se on mun lempilapsi. Suomirokki ei muuten ole mitään mun lempimusaa! Olisi kiva päästä mieluummin omaa musaa soittamaan.