Reino Nordin Iholla-realitysarjasta: ”Saatiin hyvät rahat siitä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen näyttelijä Reino Nordin tunnetaan paitsi näyttelijänä ja artistina myös huippusuositusta realitysarjasta. Miehen vivahteikas perhe-elämä tuli suomalaisille tutuksi taannoisen Iholla-ohjelmasarjan myötä.

Stara tapasi Reinon hänen uuden Vuonna 85 -elokuvansa merkeissä. Nordin näytti hieman ärsyyntyneeltä Iholla-sarjan esille ottamisesta, mutta hän suostui kuitenkin kommentoimaan asiaa. Oliko sarjaan lähteminen jälkikäteen ajateltuna kannattava veto?

– Ei se ole niin mustavalkoinen asia, Maria-vaimohan siihen lähti tähdeksi. Se oli mulle alusta asti hyvin yhdentekevää ja se kohu, mikä siitä nousi, oli vielä yhdentekevämpää. Ainoa, mitä siinä tapahtui oli se, että mua loukattiin turhalla vittuilemisella, vastaa Nordin.

– En mä hävinnyt siinä mitään, mehän saatiin hyvät rahat siitä ohjelmasta. What can you do? Mä olen voitolla koko ajan. Jos siitä jotain hyötyä oli, niin se oli se ihmiskoe, suomalaisen psykologian näkeminen.

Parin Vihdistä ostaman talon rakennus ei mennyt ohjelmassa suunnitelmien mukaisesti, mikä luonnollisesti kirvoitti perheenisän huulille muutaman ärräpään. Tämä puolestaan sai katsojat reagoimaan miehen persoonaan voimakkaalla kritiikillä. Reinon mielestä kyse on kuitenkin normaalista elämän draamasta.

– Mä en koe tehneeni siinä mitään väärää. Jos ihmisillä on jotain ongelmia, niin voi aina himassa murjottaa ja haukkua mua. Meidän elämää siellä oikeesti näytettiin, monilla muilla kuvattiin sitä, kun ”mä shoppaan ja ajattelen”. Meillä oli kova ruuhkavuosi päällä. Siitä sai parhaat palat, miestähti kommentoi.